Nem kímélte a vihar a dunántúli települést: lábszárközépig ért a víz a felhőszakadás után

HelloVidék   
  Megosztom
Nem kímélte a vihar a dunántúli települést: lábszárközépig ért a víz a felhőszakadás után

A vasárnapi felhőszakadás Esztergom térségébe vitte a legtöbb csapadékot június 7-én, azon belül is Bajna és Tokod kapta a legtöbb esőt - írja kemma.hu.

Ahhoz képest, hogy milyen hirtelen csaptak le a zivatarláncok Komárom-Esztergom megyére is június 7-én, szerencsére nem okozott károkat a hirtelen lezúduló csapadék

- számolt be a portálnak Varga Mihály Sebestyén főhadnagy, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Ahogy a portál írja Tatabányán a Hunyadi-Szabadkai utca sarkához kivonultak a tűzoltók, mivel egy 6 méter hosszú, 20 centi átmérőjű fa dőlt az útra, és ott forgalmi akadályt jelentett. A szakemberek a kidőlt fát motoros láncfűrész segítségével eltávolította, az utat pedig felszabadították.

Az Időkép adatai szerint a Dunántúlon szűkebb hazánkban hullott a legtöbb csapadék. Bajnán 26 milliméter, a közeli Tokodon 21,7 milliméter csapadék esett rövid idő alatt. Olvasónk fotókat és videót is küldött a hirtelen felhőszakadás „eredményéről”

- írta a portál.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vihar

eső

komárom-esztergom megye

csapadék

időjárás

felhőszakadás