Nem kímélte a vihar a dunántúli települést: lábszárközépig ért a víz a felhőszakadás után

HelloVidék   
  Megosztom
Nem kímélte a vihar a dunántúli települést: lábszárközépig ért a víz a felhőszakadás után

A vasárnapi felhőszakadás Esztergom térségébe vitte a legtöbb csapadékot június 7-én, azon belül is Bajna és Tokod kapta a legtöbb esőt - írja kemma.hu.

Ahhoz képest, hogy milyen hirtelen csaptak le a zivatarláncok Komárom-Esztergom megyére is június 7-én, szerencsére nem okozott károkat a hirtelen lezúduló csapadék

- számolt be a portálnak Varga Mihály Sebestyén főhadnagy, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Ahogy a portál írja Tatabányán a Hunyadi-Szabadkai utca sarkához kivonultak a tűzoltók, mivel egy 6 méter hosszú, 20 centi átmérőjű fa dőlt az útra, és ott forgalmi akadályt jelentett. A szakemberek a kidőlt fát motoros láncfűrész segítségével eltávolította, az utat pedig felszabadították.

Az Időkép adatai szerint a Dunántúlon szűkebb hazánkban hullott a legtöbb csapadék. Bajnán 26 milliméter, a közeli Tokodon 21,7 milliméter csapadék esett rövid idő alatt. Olvasónk fotókat és videót is küldött a hirtelen felhőszakadás „eredményéről”

- írta a portál.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vihar

eső

komárom-esztergom megye

csapadék

időjárás

felhőszakadás