Nem kímélte a vihar a dunántúli települést: lábszárközépig ért a víz a felhőszakadás után

HelloVidék   
  Megosztom
Nem kímélte a vihar a dunántúli települést: lábszárközépig ért a víz a felhőszakadás után

A vasárnapi felhőszakadás Esztergom térségébe vitte a legtöbb csapadékot június 7-én, azon belül is Bajna és Tokod kapta a legtöbb esőt - írja kemma.hu.

Ahhoz képest, hogy milyen hirtelen csaptak le a zivatarláncok Komárom-Esztergom megyére is június 7-én, szerencsére nem okozott károkat a hirtelen lezúduló csapadék

- számolt be a portálnak Varga Mihály Sebestyén főhadnagy, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Ahogy a portál írja Tatabányán a Hunyadi-Szabadkai utca sarkához kivonultak a tűzoltók, mivel egy 6 méter hosszú, 20 centi átmérőjű fa dőlt az útra, és ott forgalmi akadályt jelentett. A szakemberek a kidőlt fát motoros láncfűrész segítségével eltávolította, az utat pedig felszabadították.

Az Időkép adatai szerint a Dunántúlon szűkebb hazánkban hullott a legtöbb csapadék. Bajnán 26 milliméter, a közeli Tokodon 21,7 milliméter csapadék esett rövid idő alatt. Olvasónk fotókat és videót is küldött a hirtelen felhőszakadás „eredményéről”

- írta a portál.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vihar

eső

komárom-esztergom megye

csapadék

időjárás

felhőszakadás