Gigantikus zöldségek nőttek ebben a megyében: fotókon az óriás termések

HelloVidék   
  Megosztom
Gigantikus zöldségek nőttek ebben a megyében: fotókon az óriás termések

Nem számítottak szép termésre, de mégis hatalmas méretű zöldségek nőttek Somogy megyében idén. Az őstermelői rekorderek mérlegeléséről képek is készültek - írja a Sonline.

A portál szerint rekord méretű termések nőttek idén Somogy megyében. Annak ellenére, hogy úgy gondolták, nem lesz olyan szép az idei zöldség és gyümölcs termés a helyi őstermelők ezt megcáfolták.

Hatalmas paradicsomokat szüretelt Lullán a Perger-Wenszky Lilla őstermelő, a Lilla-Lulla Vendégház tulajdonosa. A legnagyobb termés több, mint 72 dekagrammot nyomott, amikor mérlegre tették. Az óriási paradicsomok hamar tűzre is kerültek, hiszen ebből készülnek a vendégháznak a ketchupok és a szószok.

Nagy Renáta, a hetesi Pöttyös Kert megálmodója közel egy kilogrammos óriási padlizsánt nevelt. Az őstermelő azt mondta, hogy a klasszikus istállótrágyának köszönhető, hogy ilyen nagyra nőtt a zöldség.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

zöldség

termés

somogy megye