Íme, a legcukibb újévi apróság: az alig körömnyi állatot gondozói muslicával etetik

HelloVidék   
  Megosztom
Íme, a legcukibb újévi apróság: az alig körömnyi állatot gondozói muslicával etetik

Az ideiglenes zárvatartás ellenére mozgalmasan teltek az ünnepek a Debreceni Állatkert Pálmaházában, ahol ezúttal az amazóniai tejbékák csapata gyarapodott egészséges utóddal - adja hírül az állatkert közösségi oldalán. Az alig körömnyi állat még a szüleitől elkülönítve él, gondozói muslicával etetik.

A mostanra teljesen átalakult, alig körömnyi méretű békácska mindössze néhány napig fejlődött peteállapotban, majd nagyjából három hétig ebihalként a neki kialakított nevelőedényben. Egyelőre továbbra is szüleitől elkülönítve él a Pálmaház kulisszái mögött, ahol termeténél fogva gondozói kizárólag muslicával etetik; amint azonban eléri a kívánt méretet, csatlakozhat a felnőttekhez, akiket már az újranyitást követően megtekinthetnek a látogatók.

Címlapkép: Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark Facebook-oldala / Dr. Nagy Gergely Sandor

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pálmaház

születés

állatkert

debreceni állatkert