Sokfelé havazott: mutatjuk, ma hol ébredtek igazi téli hangulatra

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Sokfelé havazott: mutatjuk, ma hol ébredtek igazi téli hangulatra

A várva várt havas táj az előrejelzéseknek megfelelően nagyobb területen és síkvidéken is megérkezett.

Havazás kezdődött tegnap éjszaka északnyugat felől és késő estétől szépen kezdett fehéredni a táj. Többségében az ország északi, északkeleti felén hullott a hó, a legtovább a keleti tájakon tartott ki a havazás. Hol vékonyabb hótakaró, hol 2-3 centi réteg alakult ki - írja az Időkép.hu.

Épp hóeltakarító munkagépek dolgoznak a nyíregyházi Északi körúton:

2021. január 13. Nyíregyháza MTI/Balázs Attila
2021. január 13. Nyíregyháza MTI/Balázs Attila

Egy férfi letakarítja a havat autójáról a nyíregyházi Sóstói úton:

2021. január 13-án. MTI/Balázs Attila
2021. január 13-án. MTI/Balázs Attila

Debrecenben is fehér lett a táj

Kerékpáros a behavazott debreceni Nagyerdőben:

Debrecen, 2021. január 13. Kerékpáros a behavazott debreceni Nagyerdőben 2021. január 13-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Debrecen, 2021. január 13. MTI/Czeglédi Zsolt

Címlapfotó: MTI / Czeglédi Zsolt

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

havazás

időjárás