Kiadták a figyelmeztetést: viharos szél okozhat hófúvást, mutatjuk mely területeken

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: viharos szél okozhat hófúvást, mutatjuk mely területeken

Szinte országos havazást okozott a fölénk húzódó nedves légtömeg reggelre. A legtöbb hó keleten eshet, itt akár az 5 centit is meghaladhatja a hóvastagság - írta meg az Időkép.

Ahogy a portál írja, viharos szél okozhat hófúvást a Dunántúlon és északon, a szél miatt elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

előrejelzés

havazás

hófúvás

szél

hóvastagság

figyelmeztetés

országos meteorológiai szolgálat

elsőfokú figyelmeztetés