Hihetetlen égi jelenség: Pápa közelében kamera is rögzítette a látványos fénygömböt

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen égi jelenség: Pápa közelében kamera is rögzítette a látványos fénygömböt

Beragyogta az éjszakai égboltot az az égi jelenség, amelyet a Pápától 35 kilométerre fekvő Sokorópátkán egy kihelyezett biztonsági kamera rögzített – írja az infoPápa.

A meteorhullást január 19-én éjszaka, hajnali 2 felé, Pápától 35 kilométerre, Sokorópátkán vette fel egy kihelyezett biztonsági kamera. Boráros Károly felvételét a "Szeretjük Pápát" csoportban osztották meg.

Íme:

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

meteor

csillaghullás

égi jelenség