Ettől fájhat a fejed: a mai melegfront után a tél visszatér és keménykedni kezd

HelloVidék   
  Megosztom
Ettől fájhat a fejed: a mai melegfront után a tél visszatér és keménykedni kezd

Már megint szórakozik velünk az időjárás! A mai tavaszias nap után vasárnap visszatér a tél, de nem marad itt sokáig - olvashatjuk az Időkép előrejelzésében.

Szombaton naposabb és felhősebb időszakok váltakoznak majd, helyenként kisebb esőre, futó záporokra is számítani kell, aztán az esti órákban hidegfront érkezik észak felől, melynek hatására az éjszaka folyamán egyre többfelé várható havas eső, havazás, de délen még ekkor eső eshet - írja az Időkép.

Melegfronti jellegű tünetek jeletkezhetnek.

Napközben a déli, délnyugati tájak kivételével sokfelé élénk, északon, északkeleten erős lesz a délnyugati-nyugati szél, mely estétől észak felől egyre többfelé északiasra fordul. Reggelre helyenként pára, köd képződhet. Hajnalban -1 és +4, délután 4 és 13 fok között alakul a hőmérséklet, északon marad hidegebb az idő.

Szombat éjjel havazás érkezik

Szombaton az esti, éjszakai óráktól kezdve egyre nagyobb területen hullhat hó. Vasárnap eleinte többfelé számíthatunk havazásra, délen viszont havas esőre, esőre, néhol esetleg ónos esőre is, majd napközben főként délen, délnyugaton havazhat.

Sokfelé élénk, helyenként erős lesz az északkeleti szél, mely a havazással érintett tájakon kisebb hófúvást is okozhat. Lehűlés jön, délután -2, +3 fok várható.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

idojaras

előrejelzés

tél

havazás