Kiadták a figyelmeztetést: kemény fagyok jönnek, viharos széllökésekkel

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: kemény fagyok jönnek, viharos széllökésekkel

Pénteken fagyos, többfelé szeles időre van kilátás, reggel -7 és -14, a vastagabb hóval borított, szélcsendes, derült tájakon -15, -20 fok közé csökken a hőmérséklet. Napközben sem lesz melegebb -8, -1 foknál, de sok lesz a napsütés. Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb reggel keleten szállingózhat a hó. Nem érkezik front - írja az Időkép.

Napos idő jön kemény hajnali fagyokkal

Mint írják, szombat hajnalban kemény fagyok várhatók, a havas, szélcsendes, derült tájakon -20 fok köré csökkenhet a hőmérséklet. Napközben napos időre, időnként megélénkülő szélre, északnyugaton erős, viharos széllökésekre van kilátás. A maximumok -6 és 0 fok között alakulnak. Este keletre kisebb hózáporok érkezhetnek.

Vasárnap is kitart a szeles idő, de a legtöbb helyen sok lesz a napsütés, csupán hajnalban az ország keleti felén alakulhat ki elszórtan kisebb hózápor. Éjjel továbbra is erős fagyokra, napközben fagypont közeli maximumokra számíthatunk.

Hétfőn néhol még erős, kedden már csak mérsékelt, időnként élénk lesz a szél. Sok lesz a napsütés, számottevő csapadék nem várható, legfeljebb hétfőn északkeleten lehet egy-egy hózápor. A hajnali fagyok a havas tájakon ismét -10, -15 fokot hozhatnak, hétfőn -2, +4, kedden -6, +3 fok között alakulnak a maximumok.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fagy

fagyás

időjárás

időjárás előrejelzés

időjárás-változás

szél

viharos szél