Vasárnapi szívmelengető: ez a Bambi csúnyán pórul járhatott volna, de

HelloVidék   
  Megosztom
Vasárnapi szívmelengető: ez a Bambi csúnyán pórul járhatott volna, de

Akár szomorúan is alakulhatott volna annak az eltévedő őznek a sorsa, aki még pénteken, a Baranya megyei Újhegyen indult felfedezőútra.

A kétségbeesett őzgida egy házak között húzódó, füves gyalogúton akadt be a kerítésbe, és nem tudta magát kiszabadítani. Siposné Bikali Éva, pécsi önkormányzati képviselő vette észre hazafelé tartva, hogy baj van.

Amikor észrevettük, hogy az őz nem tud szabadulni, azonnal értesítettük a Közterület Felügyeletet

– mondta el a Pecsma.hu-nak Siposné.

Gyorsan ki is értek a helyszínre, és tíz perc alatt kis is szabadították a megrémült állatot. Ugyan a kerítés a szája körül kicsit megkarcolta, de gyors vizsgálat után kiderült, hogy állatorvosi ellátásra nem lesz szükség. Az ijedtségen kívül nem történt nagyobb baj, úgyhogy hamarosan vissza is engedhetik a természetbe.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

őz

állatmentés