Egyre drámaibb a helyzet: árad a Tisza Szolnoknál

MTI   
  Megosztom
Egyre drámaibb a helyzet: árad a Tisza Szolnoknál

Árad a Tisza Szolnoknál – számolt be az MTI. Az előrejelzések szerint a folyó tetőzése február 21-22-ére várható.

A Telex szerint elsőfokú árvízvédelmi készültség van Szolnoknál. Az Országos Vízügyi Főigazgatóság mérése szerint a Tisza vízállása vasárnap délben elérte a 738 centimétert. A Tiszán másodfokú árvízvédelmi készültség van jelenleg Kiskörénél, Tiszaroffnál és Tiszaderzsnél, ahol vasárnap délben 796 centis vízállást mértek.

Kilépett a medréből Szolnoknál is a Tisza, az üdülősoron már el is öntötte az utakat, itt az MTI fotóriportere már kajakkal közlekedő üdülőtulajdonosokkal is találkozott. (Címlapképünk)

A követező kép a Zagyva torkolatánál készült. A vízügyi előrejelzések szerint a Tisza Szolnoknál február 21-ről 22-re virradó éjszaka tetőzhet:

Motorcsónak közlekedik a Tisza-Zagyva torkolatnál 2021. február 21-én. Árad a Tisza Szolnoknál. Az előrejelzések szerint a folyó tetőzése február 21-22-ére várható.
Motorcsónak közlekedik a Tisza-Zagyva torkolatnál 2021. február 21-én. Árad a Tisza Szolnoknál. Az előrejelzések szerint a folyó tetőzése február 21-22-ére várható.

Címlapkép: MTI/Mészáros János

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tisza

áradás

szolnok