Töb tucat fát vágtak ki egy Balaton-parti városban: lefagytak a látványtól a helyiek

HelloVidék   
  Megosztom
Töb tucat fát vágtak ki egy Balaton-parti városban: lefagytak a látványtól a helyiek

Keszthely polgármestere nemrég kiemelt beruházássá nyilvánította a területet és az ott folyó építkezést. Vendéglátóhely épül a területen, a hivatalos álláspont szerint a kivágott fák közül már sok volt veszélyes.

Keszthelyen kivágtak csaknem 40 fát egy Balaton-parti telken - tudósított az RTL Klub. A helyi KÉVE nevű egyesület az interneten tett közzé videót arról, hogy múlt héten váratlanul – különösebb tájékoztatás nélkül – elkerítették a Balaton Szálló mögötti területet és az ott álló fák kétharmadát kivágták. Az Egyesület szerint hamarosan építkezni fognak a területen, amit évtizedek óta közösségi térként használtak a helyiek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fakivágás

balaton-part