Brutális károkat okozott a vihar: fák dőltek ki több helyen

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális károkat okozott a vihar: fák dőltek ki több helyen

A Dunántúlon viharos széllökésekkel tért vissza a télies időjárás, azonnali munkát adva ezzel a tűzoltóknak. De a nap további része is tartogat meglepetéseket, a havazás következtében átmeneti hótakaró is kialakulhat.

Hétfőn a viharos szél három esetben adott munkát a Győr-Moson-Sopron megyei tűzoltóknak - írja a Kisalföld.

A viharos széllökések következtében három fa is kidőlt Győr-Moson-Sopron megyében. Fertőrákoson a Strand utcában, Sopronban a Sport utcában az úttestre borult, Dunaszegen pedig az Országút úton a szomszédos házra dőlt egy nagy fenyőfa.

A soproni hivatásos tűzoltók feldarabolták a kidőlt fákat, megszüntetve a forgalmi akadályokat. A győri hivatásos és az ásványrárói önkéntes tűzoltók a fa veszélyes részét eltávolították. A káresetek során nem sérült meg senki a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint.

A Dunántólon havazás is várható, főleg a 300-400 méteres és annál magasabban fekvő területeken, a keleti országrészben pedig a szél mellett főleg esőzések lesznek a nap folyamán.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

viharkár

viharos szél

viharos idő

kidőlt fa

győr-moson-sopron megye

tűzoltók

kárenyhítés

időjárás

időjárás-változás