Juhé, kitört a nyár: de csak eddig tart a felhőtlen strandidő

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Juhé, kitört a nyár: de csak eddig tart a felhőtlen strandidő

Nincs mese, végre valahára lesz egy kis jó idő, akár még strandolhatunk is a hétvégén! Azonban nem lesznek zavartalanul felhőtlen napjaink, de hozzuk mindjárt a részleteket is!

Holnap is számíthatunk hosszabb napos időszakokra az időnként megnövekvő felhőzet mellett. A nap nagy részében száraz idő várható, viszont a délután második felétől nyugaton, valamint az északi, északkeleti tájakon elszórtan már előfordulhatnak záporok, akár egy-egy zivatar is. A déli-délnyugati szél sokfelé élénk lehet. Délután 24-29 fok várható az Időkép előrejelzése szerint.

Vasárnap már többfelé kell készülni záporok, zivatarok kialakulására a napos időszakok mellett. A csúcsértékek 23-28 fok között alakulnak, de záport, zivatart követően gyorsan visszaesik a hőmérséklet. Nyugaton és zivatarok környezetében számíthatunk szélerősödésre.

Hétfőn ismét a napsütésé lesz a főszerep, de a nyugati tájakon átmenetileg egy-egy kisebb zápor, esetleg zivatar kialakulhat. Az északkeleti szél az ország nagy részén megélénkül. A maximumok 24-29 fok között alakulnak. Kedden sok napsütésre, nyári melegre van kilátás.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

idokep

időjárás előrejelzés