Elképesztő égi jelenség: tornádó jelent meg Mohácsnál + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő égi jelenség: tornádó jelent meg Mohácsnál + videó

Délután még csak arról születtek fotók, hogy Mohácsnál úgynevezett tuba alakult ki. Később ez a tuba aztán földet is ért.

Ahogy arról az Időkép beszámolt, Mohácsnál tuba alakult ki. Most azonban felvételeket is megosztottak arról, hogy ez a tuba földet ért, így valójában tornádó alakult ki. Mint írják, ez a tornádó a nem-mezociklonális tornádók csoportjába tartozik.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tornádó

tuba

mohács

időkép

időjárás