Komoly károkat okozott a vihar a Balaton környékén: innen érkezett a legtöbb bejelentés

MTI   
  Megosztom
Komoly károkat okozott a vihar a Balaton környékén: innen érkezett a legtöbb bejelentés

Komoly károkat okozott a vihar az ország déli részén és a Balaton környékén, a legtöbb bejelentés eddig Ságvárról és környékéről érkezett - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság péntek este a honlapján.

Villanyvezetékekre, épületekre, utakra dőlt fák, villámcsapástól kidőlt kémények, kilyukadt tetők jelzik a vihar útját az ország főként déli-délnyugati részén, különösen a Balaton környékén, Somogy, Veszprém és Zala megyében

- olvasható a katasztrofavedelem.hu oldalon.

Mint írták, a legtöbb bejelentés a térségből eddig Ságvárról érkezett, ahol több helyen fák dőltek villanyvezetékre, útra és háztetőkre. Ságvár és Siófok között a 65-ös főútra, valamint a Ságvárt és Ádándot összekötő útra több helyen fák dőltek. Makónál a 43-as főútra, Balatonkeresztúrnál a 7-es főútra dőltek fák.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

katasztrófavédelem

balaton

vihar

ságvár