Felhőszakadás, zivatarok: mutatjuk, merre csaphat még le a vihar

HelloVidék   
  Megosztom
Felhőszakadás, zivatarok: mutatjuk, merre csaphat még le a vihar

Az Időkép előrejelzése szerint egy hidegcsepp labilizálja a légkört az ország keleti felén, a hajnali, reggeli órák óta gyakorlatilag folyamatosan képződnek a zivatarok az Eger-Berettyóúfalu vonal mentén.

A portál beszámolója szerint az Eger-Békéscsaba vonalon lassan mozgó zivatarok tevékenykednek, a legtöbb eső eddig Verpeléten esett. A településen 54 mm eső esett, de Aldebrőn is közel 50 mm-t mértek kora délelőttig. Mint írták, a nap folyamán keleten, északkeleten további záporok, zivatarok várhatók, melyek a lassú áthelyeződés miatt egy-egy területen újabb kiadós csapadékot okozhatnak.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időkép

országos meteorológiai szolgálat

időjárás

időjárás előrejelzés

vihar

eső

felhőszakadás

zivatar