Hőség, na az nem lesz: erre számíthat az, aki most a héten megy nyaralni

HelloVidék   
  Megosztom
Hőség, na az nem lesz: erre számíthat az, aki most a héten megy nyaralni

Ma még az átvonuló hidegfront okozhat kedvezőtlen tüneteket. Megszaporodnak a görcsös- és keringési panaszok, valamint sokaknál léphet fel fejfájás. De a folytatás sem lesz felhőtlen: az elkövetkezendő napok változékony időjárása miatt ingadozhat a hangulatunk, de a naposabb időben várhatóan érezhetően javul majd a közérzet.

A hét második napján, kedden gomoly- és fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést. Helyenként zápor, zivatar a Dunántúlon és néhol az északi tájakon fordulhat elő. A déli, délnyugati szél mérsékelt lesz. Friss lesz a hajnal, 11-17 fok ígérkezik, napközben 26-31 fok várható - írja az Időkép.

Szerdán a fátyolos, gomolyos idő mellett hajnalban az északi és középső tájakon többfelé, napközben csak egy-egy helyen lehetnek záporok, zivatarok. A nyugatias szél ismét többfelé feltámad. A csúcshőmérséklet 26-33 fok között valószínű.

Csütörtökön előreláthatólag többfelé alakulhat ki csapadék

Esőre, sokfelé zivatarokra is készülni kell. A viharok környezetében feltámad a szél, az esetleges felhőszakadás villámárvizeket okozhat. 20-27 fokos csúcsértékeket mérhetünk. Pénteken naposabb, de szelesebb időre számíthatunk 23-29 fokos maximumokkal.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

idojaras

előrejelzés

időkép

hidegfront