Időjárás az augusztus 20-i hosszú hétvégén: ez vár ránk az ünnepen

HelloVidék   
  Megosztom
Időjárás az augusztus 20-i hosszú hétvégén: ez vár ránk az ünnepen

Bár még van pár munkanapunk hátra, de itt a friss időjárás-előrejelzés az augusztus 20-i hosszú hétvégére!

A hirtelen lehűlést követően az elkövetkező napokban ismét elkezd melegedni az idő, a hosszú hétvégén pedig várhatóan kellemes napsütésben lesz részünk.

Az Időkép előrejelzése szerint csütörtökön napos-gomolyfelhős idő várható, csapadék az ország nagy részén nem valószínű. A nyugatias szél veszít erejéből, élénk lökések még északon fordulhatnak elő. Reggelre jelentősen felfrissül a levegő, 7-15 fokig hűlhet a levegő. Napközben 24-28 fokot mérhetünk.

Pénteken a változóan felhős-napos időben egy-egy rövid zápor csupán északon fordulhat elő. Gyenge, mérsékelt marad a légmozgás. A csúcshőmérséklet 25-30 fok között várható.

Jó hír, hogy szombaton is marad a sok napsütés, de az ország északi felén helyenként előfordulhatnak záporok. A mérsékelt északnyugati szelet csak egy-egy élénkebb lökés kísérheti. Délután 25-32 fok valószínű.

Vasárnap napos idő várható, a szél csak helyenként élénkülhet meg. A csúcshőmérséklet 26 és 32 fok között alakul.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

idojaras

hosszú hétvége

augusztus 20