Kettős fronttal, felhősen indult a hét: mutatjuk, mi lesz a folytatásban

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Kettős fronttal, felhősen indult a hét: mutatjuk, mi lesz a folytatásban

Gyenge hidegfronti hatás terheli szervezetünket. A megfigyelések szerint ilyenkor a szív-és érrendszeri betegek panaszai fokozódhatnak. De holnaptól csak jobb lesz, addig is kitartást! Mutatjuk, milyen idő várható ezen az őszi héten.

Hétfő délután többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd szakadozik, csökken a felhőzet, de csak kisebb körzetekben derül ki az ég. Elsősorban a Dél-Alföldön, valamint éjjel az Alföld középső részén is lehet eső, zápor. A délnyugati megyékben a 24 órás csapadékmennyiség délutánig néhol meghaladhatja a 20 mm-t, emellett arrafelé (kis eséllyel) megdörrenhet az ég is - írja a met.hu.

A folytatásban

Kedden - az Időkép előrejelzsée szerint - napos-gomolyfelhős időre számíthatunk, számottevő csapadék nem várható. Az északias szelet elsősorban a Dunántúlon és északkeleten kísérhetik élénk lökések. A hűvös hajnalt követően délután 15-19 fokra van kilátás.

Szerdán gyakran lesz felhős az ég, de csak elszórtan északkeleten alakulhat ki időnként kisebb eső, gyenge zápor. A kissé szeles időben 14-18 fokot mérhetünk a délutáni órákban.

Csütörtökön mindenhol számíthatunk hosszabb napos időszakokra, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből említésre méltó csapadék nem várható. A Dunántúlon élénk lehet a déli-délnyugati szél. 17 és 22 fok között alakul a csúcshőmérséklet. Pénteken az ország nagy részén 20 és 25 fok között alakulhat a legmagasabb hőmérséklet, de északon pár fokkal hűvösebb maradhat az idő.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

hidegfront