Elképesztő égi jelenség: tuba alakult ki Kecskemét felett

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő égi jelenség: tuba alakult ki Kecskemét felett

Sokan meglepődtek, akik az égre tekintettek a délutáni záporok után, mivel az egyik leglátványosabb kísérőjük Kecskemét határában nyúlt alá a felhőkből.

A délutáni órákban több tájegységünkön is kialakultak záporok, a Duna-Tisza közén kora este az egyik cellát villámlás és dörgés is kísérte. Az időkép beszámolója szerint ezt megelőzően a délutáni órákban Kecskemét mellett egy tuba is kialakult.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárási jelenség

tuba

kecskemét

zápor

eső