Bekeményít az ősz: ezeken a területeken várható zápor, zivatar

HelloVidék   
  Megosztom
Bekeményít az ősz: ezeken a területeken várható zápor, zivatar

Az Időkép előrejelzése szerint ma szinte zavartalan lesz a napsütés, csapadék sehol sem várható. A délies szél többfelé megélénkül, délután nyugaton, északnyugaton megerősödhet. A csúcshőmérséklet 21-27 fok között alakul.

Ahogy a portál írja, kedden is kitart a napos idő, majd a késő délutáni, kora esti órákban nyugaton növekedni kezd a felhőzet és estétől, majd éjjel egyre több zápor, zivatar valószínű. Többfelé élénk, erős lesz a délkeleti szél. Hajnalban 5-15, délután 21-27 fok várható.

Forrás: OMSZ
Forrás: OMSZ

Mi várható a hét hátralévő napjain?

Szerdára egy hullámzó frontrendszer éri el térségünket, így borongósabb, hűvösebb idő jön, többfelé kialakulhat eső, záporeső, néhol zivatar. Napközben mérsékelt, a középső tájakon élénk, néhol erős lesz a keleti, délkeleti szél. Késő estére viszont északira, északkeletire vált a szél, melyet nyugaton erős lökések kísérhetnek. Jelentősen visszaesik a hőmérséklet, délután 13-22 fokot mérhetünk, a keleti, délkeleti tájakon lesz még melegebb.

Csütörtökön kiadósabb csapadékra van kilátás. A jelenlegi számítások szerint legtöbb eső délnyugaton, a legkevesebb északkeleten várható. Az északi, északkeleti szél több helyen élénk, erős lehet. Délután 12-19 fok valószínű, a Dunántúlon lesz a leghűvösebb az idő. Pénteken még borongós, hűvös idő valószínű, eleinte több, napközben egyre kevesebb csapadékkal.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

előrejelzés

időjárás előrejelzés

időjárás jelentés

időjárás-változás