Korán érkezett Tél tábornok: ellepte a hó a vidéki város utcáit

HelloVidék   
  Megosztom
Korán érkezett Tél tábornok: ellepte a hó a vidéki város utcáit

Az előrejelzések szerint ma késő estig a Dunántúl északi megyéiben a záporokat még kísérheti jégdara, illetve az előttünk álló éjszaka az Északi-középhegység magasabb csúcsain még további néhány cm hóréteg gyarapodás várható. Most viszont a Fehér Sas Panzió osztott meg néhány képet arról, hogy havazik Bánkúton.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint keleten, északkeleten lévő összeáramlás mentén néhol a csütörtök reggelig várható eső mennyisége elérheti a 10-15, lokálisan a 15-20 mm-t is. Csütörtökre virradó éjszaka a szélvédett területeken foltokban átmeneti köd képződhet. A ködfoltok feloszlása után csütörtökön egyéb kritériumokat érintő veszélyes időjárási jelenség nem várható.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hóesés

havazás

bánkút

előrejelzés

időjárás előrejelzés