Hihetünk a szemünknek?! Pumaszerű nagymacskát láttak Kiskunhalason + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetünk a szemünknek?! Pumaszerű nagymacskát láttak Kiskunhalason + videó

Pumához hasonló, fekete színű nagymacskát rögzített mozgás közben egy kamera egy Kiskunhalas határában zajló építkezés közelében, a felvételt a város polgármestere szombaton osztotta meg a közösségi oldalán.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra egy állampolgár bejelentés tett, amely szerint egy nagytestű macska faj egyedét látta a városban. Az állatról az egyik biztonsági kamera felvételt is készített. A rendőrök szakértők bevonásával a felvétel valódiságát és az állat faját, fajtáját vizsgálják, írja a police.hu.

Kérjük a kiskunhalasi lakosokat és a város térségében élőket, hogy ha információval rendelkeznek az állattal kapcsolatban, vagy látták, hívják a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.​

Fülöp Róbert polgármester a közösségi oldalán azt írta, hogy a felvétel - amelynek dátuma december 8-ai - a Szegedi út környékén készült, és

az ügyben a Szegedi Vadaspark munkatársai szakmai segítséget nyújtanak.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

puma

nagymacska

bács-kiskun megye

kiskunhalas

rendőrkapitányság

videó