Ismét kiadták a figyelmeztetést: szélvihar és hófúvás csaphat le ezekre a megyékre

HelloVidék   
  Megosztom
Ismét kiadták a figyelmeztetést: szélvihar és hófúvás csaphat le ezekre a megyékre

Az előrejelzések szerint újabb havazás alakult ki. Az erős északi, északkeleti szél pedig több helyen okoz hófúvást a térségben.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint, északkeleten (leginkább a Bodrogköz környezetében) időnként viharos lökések (> 60-70 km/h) is kísérhetik az északkeleti szelet, amely a kedd esti óráktól fokozatosan veszít erejéből. Ma a Tiszántúlon a nagy területen erős, viharos északkeleti szél hófúvást okozhat.

Forrás: OMSZ
Forrás: OMSZ

Szerdán hajnalban tovább mérséklődik a szél, amely még a reggeli órákig hordhatja a havat. A délkeleti megyékben (kiemelten Békés, Hajdú illetve Csongrád megyék térsége) kisebb havazás lehetséges, melyből a délutáni órákig általában lepel - 3, 4 cm friss hó hullhat.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szélvihar

hóvihar

hófúvás

előrejelzés

időjárás

időjárás előrejelzés