Folytatódik a rejtély: újabb látványos videó bukkant fel a magyar fekete párducról

HelloVidék   
  Megosztom
Folytatódik a rejtély: újabb látványos videó bukkant fel a magyar fekete párducról

A rendőrséghez az első észlelést követően sorra érkeztek a bejelentések, többek között egy szolnoki garázs tetején is látták napozni az állatot, elfogni viszont azóta sem sikerült. Karácsonykor egy kiskunfélegyházi gazda számolt be arról, hogy 8 birkáját tépte szét egy ismeretlen állat, ami mindenképp nagy termetű lehetett, hiszen az 1,6 méter magas kerítés két helyen is megsérült. A bugaci rendőrség rögzítette a nyomokat, ám egyértelmű bizonyítékokat akkor sem találtak. Most újabb videófelvétel került napvilágra.

Folytatódik a kunsági párduc-rejtély. Másfél hónapja a vadmacska "észleléseken" pörög az ország, most a Blikk olvasója küldött be egy újabb érdekes videót, ami okot adhat a találgatásokra.

A felvételen egy nagytestű fekete állat mozog a távolban Tiszatenyőn, a Szolnok környékén található településen. Messziről látszik az állat, a párduc-rejtélyt nem oldja meg, de itt bárki megnézheti a képsorokat. Döntse el mindenki, hogy szerinte mi fut ott a távolban.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fekete párduc

kunsági fekete párduc