Folytatódik a rejtély: újabb látványos videó bukkant fel a magyar fekete párducról

HelloVidék   
  Megosztom
Folytatódik a rejtély: újabb látványos videó bukkant fel a magyar fekete párducról

A rendőrséghez az első észlelést követően sorra érkeztek a bejelentések, többek között egy szolnoki garázs tetején is látták napozni az állatot, elfogni viszont azóta sem sikerült. Karácsonykor egy kiskunfélegyházi gazda számolt be arról, hogy 8 birkáját tépte szét egy ismeretlen állat, ami mindenképp nagy termetű lehetett, hiszen az 1,6 méter magas kerítés két helyen is megsérült. A bugaci rendőrség rögzítette a nyomokat, ám egyértelmű bizonyítékokat akkor sem találtak. Most újabb videófelvétel került napvilágra.

Folytatódik a kunsági párduc-rejtély. Másfél hónapja a vadmacska "észleléseken" pörög az ország, most a Blikk olvasója küldött be egy újabb érdekes videót, ami okot adhat a találgatásokra.

A felvételen egy nagytestű fekete állat mozog a távolban Tiszatenyőn, a Szolnok környékén található településen. Messziről látszik az állat, a párduc-rejtélyt nem oldja meg, de itt bárki megnézheti a képsorokat. Döntse el mindenki, hogy szerinte mi fut ott a távolban.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fekete párduc

kunsági fekete párduc