Most itt tűnt fel a "mesebeli" szarvas: fotókon mutatjuk a fehér csodát

HelloVidék   
  Megosztom
Most itt tűnt fel a mesebeli szarvas: fotókon mutatjuk a fehér csodát

Az elmúlt években többször felbukkant a fehér szarvas Nógrád megyében, mintha csak a mesekönyvek lapjairól lépett volna elénk az erdőben. Többen is voltak olyan szerencsések, hogy láthatták. Legutóbb Pozsik Gábor kapta lencsevégre a nem mindennapi jelenséget.

Nemrégiben megint lencsevégre kapták Nógrád megyében a fehér csodaszarvast. Pozsik Gábor fotós Bátonyterenye környékén készített felvételeket az állatról, és Fcebook-oldalán meg is osztotta azokat mindenkivel. Hogy pontosan hol készültek a képek, azt az állatok védelme érdekében nem árulta el inkább.

Pozsik Gábor többször is látta a “nógrádi csodaszarvast”, január 26-án pedig egy társával barangolva örökítette meg fotóin a fehér szarvast.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 156 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,85%), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 39 988 forintos törlesztőt (THM 7,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fehér szarvas

bátonyterenye

nógrád megye

pozsik gábor