Kiadták a figyelmeztetést: brutális havazással teríti le tél tábornok a következő megyéket

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: brutális havazással teríti le tél tábornok a következő megyéket

Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szombaton a késő délutáni óráktól előbb az Északi-középhegység térségében, majd az esti, késő esti óráktól vasárnap reggelig több centi friss tapadó hó is hullhat.

Az előrejelzés szerint az Északi-középhegység térségében, majd az esti, késő esti óráktól vasárnap reggelig a keleti, északkeleti megyékben is jellemzően lepel-3 cm, elsősorban Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyék keleti részén ettől valamivel több, akár 5 cm-t meghaladó friss tapadó hó is hullhat.

Vasárnap nem maradunk viharos szél nélkül

A délelőtti órákban sokfelé viharossá fokozódik az északnyugati szél. A délnyugati tájak és az északkeleti határvidék kivételével erősen viharos széllökésekre (> 90 km/h) is számítani kell, de elsősorban az ország északi területein akár 100 km/h-t meghaladó széllökések sem kizártak. A légmozgás csak a késő éjszakai órákban veszít erejéből.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hóesés

viharos szél

tél tábornok

riasztás

piros fokozat

időjárás

időjárás előrejelzés

időjárás-változás