Kirándulni készülsz a hétvégén? Mutatjuk, milyen idő várható

HelloVidék   
  Megosztom
Kirándulni készülsz a hétvégén? Mutatjuk, milyen idő várható

Az Időkép előrejelzése szerint szombatra hidegfront hoz szeles időt és kevés csapadékot. Kezdetben az északi, északkeleti tájakon várható kisebb eső, havas eső, zápor, hózápor, néhol ónos eső nem kizárt. Nyugaton néhol fordul elő jelentéktelen csapadék. Napközben azonban sok napsütés ígérkezik, több felhő a délnyugati és néhol az északkeleti tájak fölött maradhat.

Ahogy a portál írja, a front hatásásra az északnyugatira forduló szél feltámad, többfelé felerősödik, de viharos lökések csupán néhol lehetnek. A hajnali -3, +5 fokról kora délutánra 5-11 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Vasárnap napközben száraz idő várható. A reggeli órában még több lesz a napsütés, majd észak felől többfelé megnövekszik a felhőzet, csapadék azonban csak az esti óráktól érkezik. Vasánapra virradóan legyengül a légmozgás, napközben viszont ismét többfelé felélénkül, felerősödik. A fagyos reggelt követően délután a maximumok 4-11 fok között alakulnak, északkeleten lesz hidegebb.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

időjárás előrejelzés

szél

eső

csapadék

viharos szél

viharos idő