Eddig tartott a napsütéses hétvége: viharos széllel érkezik a durva hidegfront

HelloVidék   
  Megosztom
Eddig tartott a napsütéses hétvége: viharos széllel érkezik a durva hidegfront

A kezdetben nagy területen erős északnyugati szél estére délnyugatira fordul, és mérséklődik, majd vasárnap újra többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -7 és -1 fok között alakul, de a fagyzugokban hidegebb is lehet.

Vasárnap a reggeli napos időt követően észak felől megnövekszik a magas szintű felhőzet, így szűrt napsütésre van kilátás. Eső, havas eső előreláthatólag este északon eshet. A délnyugati szél többfelé élénk, erős lesz. Hajnalra -6, -1 fok közé hűl le a levegő, kora délután 4-11 fokra van kilátás, írja az idokep.hu.

Hétfőn újabb hidegfront érkezik viharos széllel, többfelé esővel, záporral, a magasabb pontokon havas eső, hó hullhat. Napközben néhol zivatar alakulhat ki. Az északnyugati szél erős, a Dunántúlon és a középső tájakon viharos lehet. A maximumok 5-10 fok között alakulnak.

Kedden szeles marad az idő, többfelé erős, helyenként viharos lökések kísérik az északnyugati szelet. Eleinte napos időre van kilátás, délután erősen megnövekszik a felhőzet néhol zápor, hózápor kialakulhat. A legmagasabb nappali értékek 5-10 fok között alakulnak.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

hidegfront

szél

napsütés

szélvihar