Hózáporral és -15 fokkal támad tél tábornok a jövő héten: ebben nem lesz köszönet

HelloVidék   
  Megosztom
Hózáporral és -15 fokkal támad tél tábornok a jövő héten: ebben nem lesz köszönet

Hideg márciusi napok következnek, a tavaszias melegre még várnunk kell. Fagyosak lesznek a reggelek, a fagyzugos helyeken -8, -10 fok köré is lehűlhet a levegő. De hozzuk a részleteket!

Vasárnap az Időkép előrejelzése szerint a nap első felében többfelé számíthatunk hosszabb napos időszakokra, majd napközben dél felől egyre nagyobb területen megnövekszik a felhőzet. A délután második felében és este a déli határhoz közeli tájakon helyenként gyenge eső, kisebb havas eső előfordulhat. Több helyen megélénkül az északi-északkeleti szél. Délután 4 és 10 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

Hétfőn csak kevés helyen számíthatunk hosszabb napos időszakokra, napközben sok felhő lesz az égen, de csak elszórtan délen, délkeleten fordulhat elő hószállingózás, gyenge hózápor, illetve jelentéktelen havas eső. Élénk, a Dunántúlon, valamint északkeleten többfelé erős lesz az északias szél. Ismét fagyos lesz a reggel, a fagyzugos helyeken -8, -10 fok köré is lehűlhet a levegő. Napközben 2-7 fokot mérhetünk.

Kedden napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Átmenetileg egy-egy futó zápor, hózápor elszórtan a Tiszántúlon, valamint a déli határhoz közel fordulhat elő. Élénk, erős északi-északkeleti szélre, egy újabb fagyos hajnalra és 4-9 fokos délutánra számíthatunk.

Szerdán változóan napos-felhős időre van kilátás, elszórtan átmenetileg egy-egy zápor, hózápor is kialakulhat. Élénk, néhol erős lesz az északias szél. A fagyos reggelt 3-9 fokos délután követhet. Csütörtökön már sok napsütésre számíthatunk, de kezdetben a Dunántúlon még lehetnek felhősebb tájak. Említésre méltó csapadék nem várható. A sokfelé szeles időben 1-7 fokot mérhetünk.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

hideg

hózápor

kert

március

fagy