Eljön az első nyári nap, de aztán ránk szakad az ég: ez vár ránk a jövő héten

HelloVidék   
  Megosztom
Eljön az első nyári nap, de aztán ránk szakad az ég: ez vár ránk a jövő héten

Hamarosan véget ér a száraz, napos, eseménytelen időjárás: szerdán megérkeznek a várva várt esőfelhők, melyekből végre jelentősebb csapadék hullhat a szomjazó földekre. Addig azonban még élvezhetjük a tavaszi időt, sőt a nappali felmelegedés is erősödik, olyannyira, hogy kedden néhol akár a 25 fokot is elérhetjük.

A derült, ragyogóan napos hétfői napot még érdemes lesz kihasználni szabadtéri programok szempontjából, írja az Időkép.

Kedden ugyanis nyugat felől már egyre több fátyolfelhő érkezik fölénk, így már csak szűrt napsütésre készülhetünk. Az északi, északnyugati tájakon pedig néhol kisebb eső, zápor is kialakulhat. Az élénk, olykor erős nyugati, délnyugati szél enyhe levegőt szállít hozzánk: hétfőn 18-24,

A meteorológiában ugyanis nyári napként definiáljak azokat a napokat, amikor a maximum-hőmérséklet meghaladja a 25 fokot.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

meteorológia

napsütés

eső