Nagyon rossz hírünk van: már látszik, milyen időnk lesz húsvétkor

HelloVidék   
  Megosztom
Nagyon rossz hírünk van: már látszik, milyen időnk lesz húsvétkor

A hét közepére tavaszias meleg érkezik, igazi kellemes 20-24 fokos maximumokkal. Ennek nagypéntek délután, a húsvéttal lesz vége, amikor egy markáns hidegfront elszórtan záporokkal és erős északias légmozgással hideg levegőt hoz.

Ma még sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk, említésre méltó csapadék nem várható. Általában gyenge, mérsékelt marad a változó irányú szél, csak néhol élénkülhet fel kissé a légmozgás. Délutánra már 13 és 20 fok közé melegszik a levegő - írta az Időkép.hu.

Szerdán is a napsütésé lesz a főszerep, csapadék ezen a napon sem várható. Főként a Dunántúlon többfelé feltámad a délkeleti szél, egy-egy erős lökés is lehet. Hajnalban -3, +7 fok várható, keleten, északkeleten lesz hidegebb. A csúcshőmérséklet délután 15 és 21 fok között alakul.

Csütörtökön is sok lesz a napsütés, amit főként a Dunántúlon fátyolfelhők szűrhetnek. A déli-délkeleti szél főként nyugaton, északnyugaton lehet élénk, néhol erős. Ez lesz a hét legmelegebb napja, délután 18-23 fokot mérhetünk.

Húsvétra elromlik az idő

Nagypénteken azonban hidegfront érkezik elszórt záporokkal, néhol egy-egy zivatarral, valamint élénk, erős északnyugati széllel. A maximumok még 17 és 24 fok között alakulnak. Nagyszombaton és a húsvéti ünnepek alatt hűvös, szeles idő várható, mintegy 10 fokkal esik vissza a hőmérséklet, és a hajnali fagyok is újra megjelenhetnek.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

előrejelzés

húsvét

húsvéti hétvége

hidegfront