Több megyére is kiadták a figyelmeztetést: zivatarok és jég is várható

HelloVidék   
  Megosztom
Több megyére is kiadták a figyelmeztetést: zivatarok és jég is várható

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint, ma a záporok mellett eleinte még inkább csak főként az ország keleti harmadán, majd nyugat felől a Dunántúlon is várhatók helyenként zivatarok, melyek késő estére lecsengenek. Zivatarban intenzív csapadék, kisebb méretű jég, 60 km/h-t meghaladó szél előfordulhat.

Forrás: OMSZ
Forrás: OMSZ

Az Időkép előrejelzése szerint szerdán többfelé kialakulhat eső, zápor, a déli, délkeleti tájakon helyenként zivatar. Az élénk, néhol erős északias szélben 11-20 fok közé melegedhet a levegő, keleten, délkeleten és délen számíthatunk melegebb időre.

Csütörtökön már több napsütésre van kilátás, keleten maradhat felhős, esős az idő, másutt legfeljebb egy-egy zápor fordul még elő. Az élénk, erős északias szélben 15-19 fokot mutathatnak a hőmérők, de keleten ennél alacsonyabbat.

Péntekre elvonulnak az esőfelhők, napos, száraz időre van kilátás. Az északkeleti szél még többfelé élénk lesz. Délután 14-20 fokig melegszik a levegő.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

országos meteorológiai szolgálat

omsz

előrejelzés

vihar

zivatar

jég

jégeső