Érdemes bekészíteni az esernyőt: itt várható vihar, zivatar, villámlás

HelloVidék   
  Megosztom
Érdemes bekészíteni az esernyőt: itt várható vihar, zivatar, villámlás

Az Időkép előrejelzése szerint, vasárnap a napsütést többfelé gomolyfelhők zavarhatják meg, emellett főként a Dunántúl nyugati felén fátyolfelhőzet is boríthatja az eget. Elszórtan átmenetileg egy-egy futó zápor, esetleg gyenge zivatar is kialakulhat. A keleti-délkeleti szél a keleti, északkeleti tájakat leszámítva többfelé megélénkül, zivatarok környezetében erős, viharos is lehet. Délután 19 és 24 fok között alakul a hőmérséklet.

Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint, a reggeli órákban a Dunántúlon nyugati felében lévő záporokat akár dörgés, villámlás is kísérheti. Napközben elsősorban a Dunántúl nyugati és északnyugati felében, valamint kisebb számban, de az ország déli és középső tájain alakulhatnak ki zivatarcellák.

Forrás: OMSZ
Forrás: OMSZ

Legkisebb esély konvektív csapadék előfordulására az északkeleti megyékben van. Egy-egy erősebb gócot szélerősödés (~ 45-55 km/h), intenzív csapadék (~ 15-20 mm), esetleg apró szemű (< 1 cm) jég kísérhet.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időkép

időjárás