Hidegfront rondít bele a korán jött nyarunkba: eddig tart a strandidő

HelloVidék   
  Megosztom
Hidegfront rondít bele a korán jött nyarunkba: eddig tart a strandidő

Szabadtéri programokhoz kiválóan alkalmas idő várható a hétvégén, de erős lesz a UV-sugárzás. Hétfőig száraz, alapvetően napos időre lehet számítani.

Hétvégén sok napsütésre számíthatunk, de azért időnként felhők is megjelennek majd az égen. Erős felhősödés csak szombaton valószínű átmenetileg a délnyugati tájak felett, és itt néhol egy-egy jelentéktelen, rövid ideig tartó futó zápor is kialakulhat. Máshol csapadék nem valószínű. Vasárnap pedig mindenhol száraz időre van kilátás. Ugyanakkor szombat hajnalra helyenként pára- és ködfoltok kialakulhatnak, melyek napkelte után viszont gyorsan feloszlanak - írta az Időkép.

Hétfőn a napsütést már többfelé zavarhatják felhők, de csak nyugaton fordulhat elő a délutáni, kora esti órákban átmenetileg egy-egy zápor, esetleg zivatar. A helyenként élénk szélben 26 és 32 fok között alakulhatnak a maximumok.

Keddre hidegfront érkezhet feltámadó északnyugati széllel, többfelé futó záporokkal, zivatarokkal. Pár fokot visszaesik a hőmérséklet, de így is 24 és 30 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet. Szerdán az élénk, erős, néhol esetleg viharos északias szélben elszórtan egy-egy zápor, zivatar még kialakulhat. Délután 19-26 fokra van kilátás.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

előrejelzés

előrejelzés időkép