Véget ér a korán jött nyár: ítéletidő tarolja le az országot, ekkor érkezik a lehűlés

HelloVidék   
  Megosztom
Véget ér a korán jött nyár: ítéletidő tarolja le az országot, ekkor érkezik a lehűlés

Keddre hidegfront érkezik élénk, erős, helyenként viharos északnyugati széllel, többfelé futó záporokkal, zivatarokkal. Szerdára lehűl a levegő, napközben már csak 18-20 fokra számíthatunk.

Hétfőn késő délutántól, kora estétől előbb a Dunántúl nyugati felén alakulhatnak ki zivatarok, majd éjjel az ország keletebbi részein is előfordulhat dörgés, villámlás. Hajnalig a legkisebb esély zivatar kialakulására az ország északkeleti harmadán van, írja a met.hu.

Keddre hidegfront érkezik élénk, erős, helyenként viharos északnyugati széllel, többfelé futó záporokkal, zivatarokkal. Emellett rövid napos időszakokra is számíthatunk. Pár fokot visszaesik a hőmérséklet, de a legtöbb helyen még 24 és 30 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet, ennél pár fokkal az északkeleti megyékben lesz hűvösebb, írja az Időkép.

Csütörtökre veszít erejéből a szél, de még többfelé lehet élénk, keleten néhol erős. Napos, száraz időben lesz részünk. Melegszik az idő, délután 21-26 fokot mérhetünk. Pénteken marad a napos, száraz idő, nyugaton néhol ismét elérhetjük a 30 fokot.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás-előrejelzés

országos meteorológiai szolgálat

időjárás