Délután megérkezhetnek a záporok, zivatarok: mutatjuk, hol számíthatunk rájuk

HelloVidék   
  Megosztom
Délután megérkezhetnek a záporok, zivatarok: mutatjuk, hol számíthatunk rájuk

Szombaton egy hidegfront érkezik kevés csapadékkal. Eleinte északon eshet, de hamar naposra fordul az idő. Délután elvétve, de főként délen, délnyugaton várhatók záporok, zivatarok. A front mögött többfelé erős, északnyugaton és zivatarok környezetében viharos lökések kísérhetik az északnyugati szelet. 25-32 fok várható.

Az Időkép előrejelzése szerint, vasárnap túlnyomóan napos, gomolyfelhős időre készülhetünk. Északkeleten növekedhet meg a gomolyfelhőzet, de csapadék nem várható. Élénk, többfelé erős lesz az északnyugati szél. Hajnalban 7-15, délután 23-28 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják meg a napos időt. Napközben többnyire száraz idő várható. A szél csak helyenként élénkülhet meg. Hajnalban 6-17, napközben 24-30 fok közötti maximumokra készülhetünk, nyugaton és délen lesz melegebb.

Keddre virradó éjszaka és hajnalban a Dunántúlon és a középső tájakon, reggel a Dunától keletre fordulhat zápor, zivatar. Napközben több órára kisüt a nap, de elszórt záporok, zivatarok még kialakulhatnak. Több helyen élénk, néhol erős lesz a délies szél. Délután 23-31 fok valószínű. Szerdán kevesebb csapadék, több napsütés, meleg idő várható.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

időjárás

viharos szél

zivatar

zápor