Ma még kihasználhatjuk a jó időt: hétfőn viszont több megyében várható zivatar, eső

HelloVidék   
  Megosztom
Ma még kihasználhatjuk a jó időt: hétfőn viszont több megyében várható zivatar, eső

Vasárnap ragyogóan napos időre, kevés felhőre számíthatunk. Zápor, zivatar nem valószínű. Élénk, erős lesz az északias szél. Délután 27 és 32 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

Az Időkép előrejelzése szerint, napos idővel indul a hétfő, majd napközben már többfelé felhők zavarhatják a napsütést. Délután elszórtan nyugaton, északnyugaton egy-egy zápor, zivatar átmenetileg kialakulhat, majd este néhol északon is. A nyugatira, majd északnyugati forduló szelet többfelé élénk, erős, néhol esetleg egy-egy viharos lökés is kísérheti. Hajnalban 11-17 fokot mérhetünk, délután pedig 26 és 33 fok között alakulnak a maximumok.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzése szerint hat megyében várható zivatar a hétfői napon. Térképükön meg is jelölték az érintett megyéket:

Forrás: OMSZ
Forrás: OMSZ

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

omsz

országos meteorológiai szolgálat

időkép

zápor

zivatar

előrejelzés

időjárás