Döbbenetes pusztítás: 40 hektár tarló és egy trafóház is leégett Hajdú-Bihar megyében

MTI   
  Megosztom
Döbbenetes pusztítás: 40 hektár tarló és egy trafóház is leégett Hajdú-Bihar megyében

Negyven hektár tarló és egy trafóház égett le Berettyóújfalu és Bakonszeg között kedd délután, a foltokban égő tüzet még mindig oltják - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyeletese.

Bányay Judit elmondta: előbb húsz hektáron égett az altalaj, de a szeles időben gyorsan terjedt a tűz, amelyben egy trafóház is leégett, ami a vasúti közlekedést is akadályozta.

A tüzet berettyóújfalui, debreceni, hajdúszoboszlói, püspökladányi hivatásos tűzoltók fékezték meg, még tegnap késő este is foltokban égett a tarló. A nagy szél miatt a tegnap esti órákban a tűz aztán a kiserdő felé terjedt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

katasztrófavédelem

tarlótűz