Kiadták a figyelmeztetést: ezt okozza a most átvonuló gyenge hidegfront

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: ezt okozza a most átvonuló gyenge hidegfront

Vasárnap a Dunántúlon számíthatunk a legtöbb napsütésre, keletebbre több felhő lesz az égen. Az északi, északkeleti tájakon még kialakulhat eső, zápor, helyenként zivatar.

Vasárnap északnyugati szél sokfelé erős, néhol viharos lesz. A hőség országszerte megszűnik, délután 20-29 fok között alakulnak a maximumok, ezúttal nyugaton lesz melegebb - írta előrejelzésében az Időkép.

Hétfőn keleten még megnövekedhet a gomolyfelhőzet, de emellett sok napsütésre készülhetünk. Zápor, zivatar néhol a Dunántúl nyugati felén fordulhat elő a délutáni órákban. Élénk, néhol erős északnyugati szélre számíthatunk. Hajnalban 10-17, napközben 26-32 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden többnyire napos idő várható. Napközben a Dunántúlon és északon fordulhat elő helyenként zápor, zivatar. A szél veszít erejéből, de a Dunántúlon és északkeleten még lehetnek élénk lökések. Délután 28-34 fokig melegszik a levegő.

Szerdán többórás napsütésre van kilátás, jelentéktelen csapadék legfeljebb elvétve alakulhat ki. Gyenge lesz a légmozgás. Tovább melegszik a levegő, a csúcshőmérséklet 29-34 fok között alakulhat. Csütörtökön sem lesz hiány napsütésből, említésre méltó csapadék nem várható. Gyenge marad a szél. Délután 30-36 fok valószínű.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

előrejelzés

zivatar

eső