Gyökeres változás előtt áll az időjárásunk: ezekben a megyékben lesz durva a helyzet

HelloVidék   
  Megosztom
Gyökeres változás előtt áll az időjárásunk:  ezekben a megyékben lesz durva a helyzet

Holnap már a felhők lesznek túlsúlyban, naposabb időszakok inkább csak keleten, északkeleten, valamint északon lehetnek. Eső, zápor főként a Dunántúlon és délen, illetve helyenként a középső tájakon fordulhat elő.

Ma még naposabb délelőttöt követően délután nyugat felől egyre többfelé megnövekszik a felhőzet. A Dunántúlon helyenként zápor, zivatar, nyugaton eső is kialakulhat. Keleten, északkeleten és az Alpokalján többször élénk, északkeleten helyenként erős lehet az északi-északkeleti szél. Délután 24-30 fokra van kilátás - írta az Időkép.

Holnap már a felhők lesznek túlsúlyban, naposabb időszakok inkább csak keleten, északkeleten, valamint északon lehetnek. Eső, zápor főként a Dunántúlon és délen, illetve helyenként a középső tájakon fordulhat elő, de délután már kevesebb helyen lehet csapadék. A szeles időben délután 17-27 fok várható, a csapadékosabb dunántúli tájakon lesz hűvösebb.

Pénteken az előrejelzések szerint főként keleten, délkeleten fordulhat elő kisebb csapadék, nyugat felől egyre inkább a napsütés kerül előtérbe. Az északi-északkeleti szél többfelé élénk lesz. A maximumok szinte mindenhol 25 fok alatt, vagy a környékén maradnak.

Hétvégén sem tér vissza a kánikula

Szombaton több, vasárnap kevesebb napsütés várható, ekkor ugyanis gyakrabban megnövekedhet a felhőzet, és elszórtan eső, zápor, zivatar is kialakulhat. A szél déliesre fordul, időnként megélénkül. A hétvége folyamán a csúcshőmérséklet 23 és 28 fok között alakulhat.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

előrejelzés

időkép