Itt az újabb fordulat az időjárásban: sokan megsínylik majd a húzós felmelegedést

HelloVidék   
  Megosztom
Itt az újabb fordulat az időjárásban: sokan megsínylik majd a húzós felmelegedést

Tovább melegszik a hőmérséklet a héten, és ez egészen a hét közepéig kitart a vénasszonyok nyara. A folytatásnak viszont már kevésbé örülnek azok, akik csütörtöktől szabadtéri programokat terveznének.

A mai nap az Időkép előrejelzsée szerint változóan napos-felhős időben lesz részünk, legfeljebb egy-egy jelentéktelen zápor fordulhat elő. A légmozgás a legtöbb helyen gyenge, mérsékelt lesz. 20 és 29 fok közötti maximumokra van kilátás, az Északi-középhegységben és északkeleten maradhat hűvösebb az idő.

Kedden a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett elszórtan, többségében az északi tájakon számíthatunk záporokra, nyugaton néhol zivatarra. Helyenként a középső és észak-dunántúli tájakon lehet élénk a délies szél. A csúcshőmérséklet 22 és 29 fok között alakul, az alacsonyabb értékeket ismét az északkeleti, északi tájakon mérhetjük.

Szerdán a napos-gomolyfelhős időben helyenként alakulhatnak ki záporok, a Dunántúlon zivatarok. Csak néhol élénkülhet meg a szél. A csúcshőmérséklet 23 és 30 fok között alakul.

Csütörtökön napközben erősen megnövekszik a felhőzet és a nap második felétől többfelé előfordulhat zápor, zivatar. Az élénk, erős déli-délkeleti szélben 26 és 32 fok közötti maximumokra van kilátás. Pénteken eleinte még keleten eshet néhol, majd napközben túlnyomóan napos időre számíthatunk. Este nyugat felől újabb kiadós csapadék érkezhet. Az északnyugati szél élénk, helyenként erős lehet, a maximumok 24-29 fok között alakulnak.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

előrejelzés

időkép

ősz

vénasszonyok nyara