Ismét medvét fényképeztek: egyre többször bukkan fel a ragadozó itthon

HelloVidék   
  Megosztom
Ismét medvét fényképeztek: egyre többször bukkan fel a ragadozó itthon

A Bükk nyugati peremén, minden lakott településtől távol fényképezett le a Bükki Emlőstani Kutatócsoport Egyesület egyik kamerája egy barnamedvét a napokban. Az esetről értesítették a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságát.

Azt írták az egyesület Facebook-oldalán, hogy ez az állat valószínűleg ugyanaz, mint amelyiket júniusban már az Egererdő megfigyelt. A Bükki Nemzeti Park igazgatósága korábban közzétette, melyek a legfontosabb viselkedési szabályok, ha valaki medvével találkozik:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

medveészlelés

medve

bükki nemzeti park igazgatóság

bükk

bükki emlőstani kutatócsoport egyesület

vadkamera