Ismét medvét fényképeztek: egyre többször bukkan fel a ragadozó itthon

HelloVidék   
  Megosztom
Ismét medvét fényképeztek: egyre többször bukkan fel a ragadozó itthon

A Bükk nyugati peremén, minden lakott településtől távol fényképezett le a Bükki Emlőstani Kutatócsoport Egyesület egyik kamerája egy barnamedvét a napokban. Az esetről értesítették a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságát.

Azt írták az egyesület Facebook-oldalán, hogy ez az állat valószínűleg ugyanaz, mint amelyiket júniusban már az Egererdő megfigyelt. A Bükki Nemzeti Park igazgatósága korábban közzétette, melyek a legfontosabb viselkedési szabályok, ha valaki medvével találkozik:

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

medveészlelés

medve

bükki nemzeti park igazgatóság

bükk

bükki emlőstani kutatócsoport egyesület

vadkamera