Megbolondul az időjárásunk: erre kevesen számítottak, nyár végi meleg tör be az országba

HelloVidék   
  Megosztom
Megbolondul az időjárásunk: erre kevesen számítottak, nyár végi meleg tör be az országba

A szeles hétkezdet után megnyugszik időjárásunk, szerdától melegedés jön, idén sem marad el a vénasszonyok nyara - adta hírül az Időkép.

Keddre veszít erejéből a szél, de még többfelé kísérhetik élénk, helyenként erős lökések. A napsütést időnként erősebben megnövekvő gomolyfelhők zavarhatják, futó záporok előfordulhatnak. Délután 15-20 fok várható - írta az Időkép.

Szerdától viszont az előrejelzések szerint megnyugszik időjárásunk, egy anticiklon húzódik fölénk, a délnyugatira forduló áramlással egyre melegebb légtömegek érkeznek, azaz

A folytatásban

Csütörtökön a reggel többfelé párás, ködös idővel telhet, majd napközben sok napsütésre számíthatunk. A légmozgás csak északnyugaton élénkülhet meg. Reggel 7-13, napközben 19-24 fokra van kilátás.

Pénteken napos, szombaton felhősebb időre készülhetünk. Említésre méltó csapadék sehol nem várható. A szél mérsékelt lesz, csak néhol kísérhetik élénk lökések. Pár fokkal enyhülnek a reggelek, délutánonként pedig 19-24 fokos nyárutó ígérkezik.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

előrejelzés

vénasszonyok nyara