El sem hiszed, milyen időnk lesz a hétvégén: na, erre készülhet mindenki!

HelloVidék   
  Megosztom
El sem hiszed, milyen időnk lesz a hétvégén: na, erre készülhet mindenki!

Ma sok helyen felhős, párás időre lesz kilátás, veszélyes időjárási jelenségre ugyanakkor nem számíthatunk. A nappali csúcshőmérséklet 17 és 21 fok között alakul, hajnalban azonban akár 6 fok is lehet.

Az Időkép előrejelzése szerint szerdán változóan, gyakran erősen felhős lesz az ég, de hosszabb-rövidebb időszakokra a legtöbb helyen kisüt a nap. Kisebb eső, zápor csak néhol fordulhat elő. Az északi-északkeleti szél legfeljebb keleten, északkeleten élénkülhet meg időnként. Napközben 16-21 fokra készülhetünk.

Csütörtökön sok napsütés vátható, a Dunántúlon lehet több gomolyfelhő, de csak néhol fordulhat elő gyenge zápor. Északnyugaton a délies szél megélénkülhet. Reggelre nyugaton több helyen, északon helyenként képződhet pára, köd, amely délelőtt feloszlik. Hajnalban 3-10, délután 17 és 21 fok között alakul a hőmérséklet.

Péntek reggelre nyugaton, délnyugaton több helyen, keleten helyenként alakulhat ki pára, köd. Napközben változóan felhős-napos időre készülhetünk, északnyugaton fordulhat elő egy-egy zápor, esetleg zivatar. Nem lesz jelentős a légmozgás. Délután 17-21 fok valószínű.

Szombaton a napos időszakok mellett még többször megnövekedhet a felhőzet, északon kisebb eső, zápor is kialakulhat. A csúcshőmérséklet 17-22 fok között alakul. Vasárnap napos, száraz idő várható, 19-24 fok közötti maximumokkal. A délies szél mindkét napon több helyen lehet élénk.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

vénasszonyok nyara

ősz