Mindenkit átver ma az időjárás: de lássuk csak, hol várható jelentősebb eső

HelloVidék   
  Megosztom
Mindenkit átver ma az időjárás: de lássuk csak, hol várható jelentősebb eső

Szombaton sem kell elvetni teljesen a kirándulásokat, habár napsütésből kevés lesz. Reggel még helyenként kisüthet a nap, majd erősen megnövekszik a felhőzet, és napközben már inkább csak a déli tájakon élvezhetjük a nap sugarait - írta az Időkép előrejelzésében.

Szombat délutántól elszórtan, majd északnyugat felől egyre több helyen számíthatunk záporokra, esőre. A délnyugati, nyugati szél többfelé feltámad, helyenként erős lökések kísérik, ami kissé csökkentheti a hőérzetet. Ugyanakkor

reggel fagy nem várható, délutánra a legtöbb helyen 18-24 fokig melegszik a levegő, ennél hűvösebb az északi, északkeleti tájakon lesz.

A csapadék zöme késő este, éjszaka átvonul felettünk, helyenként jelentősebb mennyiséggel, majd vasárnap már alapvetően száraz idő várható. Felszakadozik a felhőzet, többórás napsütés várható, csapadék nem valószínű. A szél veszít erejéből, délután nyugaton, északnyugaton támadhat fel. Érdemes kimozdulni és kihasználni a szép napos, és még enyhe őszi időt. 18-22 fokos maximumokkal számolhatunk, 20 fok alatt csupán az északi részeken marad a hőmérséklet.

Hét elején is változóan felhős-napos időre van kilátás

Hétfőn az időkép előrejelzése szerint változóan felhős-napos időre van kilátás, estig számottevő csapadék sehol sem valószínű. Hajnalra többfelé képződhet pára, köd, mely helyenként északon és északkeleten tartósabban is megmaradhat. Az ország déli felén élénk lehet a nyugatias szél. Az enyhébb reggelt 17-26 fokos délután követhet, a déli tájakon mérhetjük a legmagasabb csúcsértékeket.

Kedden eleinte több helyen, délután már csak elszórtan fordulhat elő csapadék. Napközben egyre többfelé kisüthet a nap. A többfelé élénk, néhol erős északnyugati szélben 17-23 fokra van kilátás. Szerdán sokfelé számíthatunk többórás napsütésre. Csak néhol lehet átmenetileg kisebb eső, zápor. Délután 16-22 fokot mutathatnak a hőmérők.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

helovidék

időjárás

időjárás előrejelzés

felhő

eső

ősz