Érdemes rétegesen öltözni: mutatjuk, milyen időre számíthatnak a temetőbe látogatók

HelloVidék   
  Megosztom
Érdemes rétegesen öltözni: mutatjuk, milyen időre számíthatnak a temetőbe látogatók

Az Időkép előrejelzése szerint, kedden ismét nyirkos, szürke idővel indul a nap, de napközben már nagyobb eséllyel szakadozhat fel nagyobb területen a rétegfelhőzet, és rövidebb-hosszabb időszakokra kisüthet a nap.

Ahogy a portál írja, tartósabban párás, borongós időre elsősorban északon és északkeleten számíthatunk. Legfeljebb elszórtan szitálás fordulhat elő, számottevő eső nem. A Dunántúl északi felén élénk lökések kísérhetik a délies szelet. Délután 12-21 fokra van kilátás, a naposabb tájakon lesz a legmelegebb.

Szerdán egy gyenge hidegfront érkezhet, csökkenhet a ködös területek aránya. Csak kevés helyen alakulhat ki átmenetileg gyenge eső, futó zápor. Az északnyugatira forduló szelet legfeljebb élénk lökések kísérhetik. 13 és 21 fok között alakulhatnak a maximumok.

Csütörtökön napos és felhős tájak válthatják egymást számottevő csapadék nélkül. 13-19 fokra van kilátás a legmelegebb órákban. Pénteken sok felhő lesz felettünk, délután nyugatra, északnyugatra záporok érkezhetnek. A többfelé élénk, helyenként erős déli-délkeleti szélben 13-20 fokot mutathatnak a hőmérők.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

előrejelzés

időjárás