Már látni a ködös idő végét: nem hiszed el, mi mindent hoz a november első hete

HelloVidék   
  Megosztom
Már látni a ködös idő végét: nem hiszed el, mi mindent hoz a november első hete

Itt a legfrissebb időjárás-előrejelzés, aminek sokan bizony nem fognak örülni. Ma és holnap is folytatódik a ködös, borongós idő, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11-19 fok között várható. Pénteken aztán nyugat felől jön az eső.

Az Időkép előrejelzése szerint kedden még nyirkos, szürke idővel indul a nap, de napközben már nagyobb eséllyel vékonyodhat el nagyobb területen a rétegfelhőzet, és pár órára kisüthet a nap. Tartósabban párás, borongós időre elsősorban az ország északi felén számíthatunk. Eső nem várható, legfeljebb szitálás fordulhat elő. A Dunántúlon helyenként élénk lökések kísérhetik a déli-délnyugati szelet.

Szerdán egy gyenge hidegfront hatására csökkenhet a ködös területek aránya. Csak kevés helyen alakulhat ki átmenetileg gyenge eső, zápor. Az északnyugatira forduló szelet északon élénk lökések kísérhetik. 14 és 20 fok között alakulhatnak a maximumok.

Csütörtökön reggel még többfelé lehet párás, ködös az idő, de napközben szinte mindenütt feloszlik a köd. Napos és felhős tájak válthatják egymást számottevő csapadék nélkül. Északnyugaton élénk lehet a délkeleti szél. Napközben 13-19 fokra van kilátás.

Többfelé élénk, helyenként erős lesz a keleti-délkeleti szél. Kora délután 13-20 fokot mutathatnak a hőmérők. Szombaton a Dunántúlon többfelé eshet az eső, a Dunától keletre viszont a nap is kisüthet rövid időszakokra.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

időjárás előrejelzés

köd

eső