Kirándulni mennél hétvégén? Csak óvatosan, mutatjuk, milyen időre számíthatunk

MTI   
  Megosztom
Kirándulni mennél hétvégén? Csak óvatosan, mutatjuk, milyen időre számíthatunk

Pénteken délelőtt feloszlanak a ködfoltok, és pár órára mindenhol kisüt a nap, de szombaton és vasárnap visszatér a ködös, borult idő. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között várható, a tartósan borult részeken 10 fok alatt valószínű. Reggelente 0 és +6 fok között alakul a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken az éjszaka képződő ködfoltok délelőtt feloszlanak, és kissé vagy közepesen felhős időre van kilátás, amely mellett legalább pár órára mindenütt kisüt a nap. Csapadék nem valószínű és többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között várható.

Szombaton napközben tartósan is megmarad az éjszaka többfelé képződő köd és rétegfelhőzet egy része, másutt változó vastagságú közép- és magasszintű felhőzet valószínű. Szitálás előfordulhat, elvétve gyenge eső sem kizárt. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6 között alakul, délutánra pedig általában 10 és 15 fok közé melegszik a levegő, de a tartósan borult részeken hűvösebb maradhat az idő.

Vasárnap az éjszaka sokfelé képződő, valamint terjeszkedő köd és rétegfelhőzet egy része napközben is tartósan megmarad, másutt napos idő várható kevés fátyolfelhővel. Szitálás előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6 fok között alakul, a legmagasabb nappali hőmérséklet a napos tájakon 10 és 15 fok között, a tartósan borult részeken 10 fok alatt valószínű.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

kirándulás

túrázás