Ezért a látványért érdemes kattintani: csodaszép téli ruhába öltöztek a hegytetőink

HelloVidék   
  Megosztom
Ezért a látványért érdemes kattintani: csodaszép téli ruhába öltöztek a hegytetőink

A párás és hideg időben zúzmarába öltöztek szombaton a fák. A Kékestetőn és a Kőszegi-hegységben is igazi jégvarázs fogadja a turistákat.

Ezt nézzétek! Ezt látnotok kell, varázslatos kristályruhában az ország csúcsa! Élőben még szebb!

- posztolta Demecs Norbi túravezető, túraszervező a Facebookon. Az ország legmagasabb pontja, a Kékestető most a legszebb téli formáját mutatja - számolt be róla az RTL.hu is.

" target="_blank" rel="noopener">

Vastag zúzmara borítja a fákat a Kőszegi-hegységben

A Kendig-csúcson és közelében a párás időben zúzmarába öltöztek szombaton a fák - számolt be róla az Időkép.

Az Alpokalján is jócskán lehűlt a levegő, a 726 méteres Kendig-csúcson délután 3-kor is -3,2 fokot mutattak a hőmérők. A rendkívül párás és igen hideg levegőben egy kis széllel párosulva remek feltételek adódtak a zúzmara kialakulásához. A Kendig-csúcson kihelyezett webkamerán is látszik, hogy a fák teteje zúzmarába öltözött.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

jégvarázs

kékestető

időjárás